Форум диеты 60
Начало» Диети» Диета минус 60 Името на диетата наистина е „Минус 60“. И наистина с нея може да свалите 60 килограма от теглото си, което за мнозина е мисия невъзможна. Фемина Форум. Форум > Диети и фитнес > Коронавирус – главна тема Следи ја ситуацијата во Македонија и споделувај информации» Диети. Дискутирајте за разни диети и за нивната ефективност. Совети за слабеење. Страница 1.